ssssssssss.y_68_directoare_part
 

Compania Zlate

În Compania Zlate vrem să oferim antreprenorilor români serviciile de înființări, modificări, radieri de firme, găzduire de sedii sociale, contabilitate și resurse umane, în județele Tulcea, Constanța și Iași, pe care să le iubească.

Mai concret?

Vrem ca toți clienții noștri să se concentreze pe afacerea lor, fără grija depunerii dosarelor la ONRC, a amenzilor de la ANAF sau ITM, a înregistrărilor contabile sau a declarațiilor fiscale.

Mai filozofic?

Compania Zlate a pornit afacerea de înființări, modificări, radieri de firme, găzduire de sedii sociale, contabilitate și resurse umane, pentru a oferi servicii de calitate pe care antreprenorii să le iubească. Serviciile de calitate sunt livrate de oameni de calitate. Oamenii de calitate sunt crescuți de lideri puternici. Iar liderii puternici se nasc în contextele create de antreprenori. Iar antreprenorii români au nevoie ca firmele de contabilitate să gestioneze relația lor cu statul, pentru ca ei să-și scaleze în liniște afacerile și să ofere contextele potrivite în care liderii să apară.

Ce am reușit până acum?

În 2020, am primit de la organismul local al profesiei contabile, CECCAR Tulcea, locul întâi pe județ pentru persoane juridice și din 2011 ani servim sute de antreprenori.

Care sunt valorile după care ne conducem?

În companie, avem 4 valori importante după care ne ghidăm. Aceste valori sunt reflectate în deciziile noastre, în responsabilități și în modul în care facem business. 

1. Nu suntem dispuși să facem compromisuri la calitatea serviciilor chiar dacă suntem nevoiți să creștem prețurile.

2. Nu suntem dispuși să facem compromisuri la experiența clienților chiar dacă suntem nevoiți să cheltuim de 2 ori mai mult pe asistența pentru clienți decât concurența.

3. Nu suntem dispuși să facem compromisuri în sănătatea angajaților chiar dacă suntem nevoiți să oferim termene limită mai lungi.

4. Nu suntem dispuși să facem compromisuri în a spune adevărul unui client chiar dacă suntem nevoiți să îl pierdem.

Cum soliciți serviciile noastre?

Dacă ești din județele Tulcea, Constanța și Iași, apelează numărul de telefon din site și te vom programa pentru o întâlnire la biroul nostru, unde vei primi mai multe informații.